logo 2019

Welkom bij de Dutch Business Women!

De Dutch Business Women groep is opgericht door Drs. Joyce van Binsbergen Carols. Ondernemer zijn is vaak erg eenzaam. Na vele jaren van vragen beantwoorden van andere vrouwelijke onderneemsters en ook zelf met vragen te hebben gezeten, waarvan ze niet goed wist waar ze te stellen. En haar missie om te verbinden en terug te geven aan de community, heeft Joyce deze groep opgericht.

De groep is toegankelijk voor alle vrouwelijke ondernemers in Nederland die samen willen werken aan een groter succes van jezelf en de ander.

Het doel van de groep is om een veilige omgeving te maken waar vrouwelijke ondernemers elkaar kunnen inspireren, motiveren en van open en eerlijke feedback kunnen voorzien.

Het aangaan van diepgaande samenwerking, het luisteren naar elkaar en ook het delen van de successen is een groot onderdeel van dit netwerk.

Jaarlijks hebben we een aantal gezamelijke live events en via de invite-only Facebook Groep kan je samen met alle andere vrouwelijke ondernemers praten, de successen delen en ook al je vragen aan stellen. Klik HIER om je aan te melden voor de FB groep. Na het beantwoorden van je vragen zal er gekeken worden of je toegelaten kan worden tot de groep.

Aangezien we echte interactie willen in de groep, laten we alleen vrouwen toe die echt een bijdrage willen leveren aan de groep en die een actieve interactie aangaan. De groep is advertentie en zelfpromotie vrij!

Mocht je je aan willen melden bij deze fantastische groep vrouwen, KLIK DAN HIER

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

 

 

strategie sessie 2019 5
strategie sessie 2019 2
lunch 1
strategie sessie 2019 4
strategie sessie 2019 1